Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare Therése Strange

Persikogott

Lämna en kommentar

En kväll konstaterade vi att vi hade några persikor som höll på att bli alldeles för mjuka och skrynkliga för att man skulle vilja äta dem rakt av.

Vad göra?

Jag kom ihåg ett snabbt recept på en efterrätt som jag hade sett på Underbara Claras blogg. Sagt och gjort så började vi skära persikorna i  tärningar. Vi fräste dem i kokosolja i en stekpanna (Clara hade dem i ugnen) tillsammans med lite vaniljpulver. Vi åt persikorna tillsammans med lite vispad grädde och några hallon. Riktigt gott blev det och helt utan tillsatt socker!

Annonser

Författare: Levaklokt.se

Tjej mitt i livet som vill leva klokt, inspirera och njuta av allt som livet ger. Naturligt, arteget och glutenfritt för en bättre hälsa. Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare utbildad hos Anna Hallén våren 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s