Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare Therése Strange

Vego-”pasta”

Lämna en kommentar

Grönkålspesto

Ibland är det gott för gom och kropp att äta vegetariskt. Det kan ibland vara svårt att komma på vad man ska laga, men den här dagen så fick jag ”feeling”. Jag gjorde en grönkålspesto/röra, liknande en tidigare som jag gjorde här. Men den här gången hade jag inte någon parmesan i och utöver nötterna så hade jag i en del sesamfrön också. Och en massa vitlök 😉 Sedan fräste jag ekologiska skogschampinjoner och lök i en massa smör.

Döttrarna åt vanlig glutenfri pasta till, men till oss vuxna så blev det svirvlade zucchini-strimlor som frästes lite snabbt innan upplägg.

En enkel, snabb och god vego-rätt 🙂

Annonser

Författare: Levaklokt.se

Tjej mitt i livet som vill leva klokt, inspirera och njuta av allt som livet ger. Naturligt, arteget och glutenfritt för en bättre hälsa. Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare utbildad hos Anna Hallén våren 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s